HEI POA voor huid en haar
Alle HEI POA producten zijn op basis van monoï. Monoï betekent olie van kokos.
De
monoï olie wordt nog steeds op de zo vertrouwde traditionele manier in
Tahiti gemaakt. Het witte vruchtvlees van de kokosnoten (kopra) wordt
voor ongeveer 2 weken in de zon te drogen gelegd terwijl ondertussen de
verse bloemen van de tiare en de frangipanier geplukt worden.
Deze
bloemen worden met het vruchtvlees vermengd. Als de massa gedroogd is,
wordt het geheel samen uitgeperst en ontstaat de geparfumeerde olie.
Als de olie gezeefd is door katoenen doeken is deze klaar voor gebruik.
De
HEI POA monoï olie is een volkomen natuurproduct en bevat dus absoluut
geen conserveringsmiddel of kleurstof. Het extract van de bloemen zorgt
voor de conservering.
De naam HEI POA betekent bloemenkrans, zoals die door de Polynesische vrouwen wordt gedragen.
Meer >>> Hair & Beauty Shop - Everywhair







